- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

28 september 2013 - Voor het eerst in Dordrecht Wheels and Coffee

Op zaterdagochtend 28 september 2013 van 09.00 uur tot 12.00 uur werd voor het eerst in Dordrecht een vanuit Amerika overgewaaide ontmoeting georganiseerd bij Cars and Joy onderdeel van Monster Auto´s aan de Ploegweg 9 te Dordrecht.

Voor liefhebbers van gemotoriseerd verkeer met auto´s, motoren, scooters en van goede koffie, die zich verzamelen op een afgesproken plek en elkaars voertuigen bekijken en bespreken, kortom de gebruikelijke gang van zaken bij liefhebbers onder elkaar. Een beker koffie erbij en meer heb je niet nodig voor een uurtje of wat interessante gezelligheid.

Dat dit initiatief aansloeg bij vele liefhebbers, ook vanuit de PFD, bleek wel uit de grote opkomst. Waarbij het mooie weer ook meehielp, de cabrio´s kwamen open aan en bleven open.

Diverse merken waren vertegenwoordigd en te horen, ons merk was duidelijk favoriet, de Porsches waren zichtbaar in de meerderheid. Enkele fraaie Ferrari´s waren aanwezig en ook een Nissan GT-R, enzovoort ook een aantal motoren en een enkele scooter.

Een mooi en aantrekkelijk initiatief van Cars en Joy dat navolging en herhaling verdient. Als je je als autobedrijf in de kijkert wil zetten is dit een hele goede en plezierige manier. Ik hoorde de bedrijfsleider zeggen: "zoveel klanten heb ik anders nooit op zaterdag!!!"

Ze worden natuurlijk niet allemaal klant, maar ze kennen nu allemaal wel Cars and Joy van Monster in Dordrecht! En dat voor de kosten van een paar liter koffie en een serie muffins.

Groet,
John Poppeliers

30-10-2013