- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

17 mei 2015 - Porsche op Aquabest treffen 2015

Op zondag 17 mei vond dit grootste Porsche Treffen weer plaats op het inmiddels bekende terrein van het recreatiegebied Aquabest in de Brabantse plaats Best.
Om 10.30 uur vertrokken er een aantal PFD-ers vanaf het Shell station de Zuidpunt aan de A16 net voor de Moerdijkbrug. Een vlotte rit bracht hen via Breda en Tilburg binnen een uurtje op het terrein van het Treffen. Dat stond al behoorlijk vol met vele Porsches van allerlei typen en bouwjaren. En het werd nadien nog veel voller.
De voorgaande drie edities van het Porsche Treffen smaakten naar meer en dus werd ook dit jaar weer alles uit de kast gehaald om de bezoekers (vorig jaar o.a. een kleine tweeduizend Porsches en hun eigenaren, maar ook veel andere Porsche liefhebbers) weer een mooie dag te bezorgen, die uiteraard helemaal in het teken stond van Porsche!

Het treffen was ook nu weer een must voor liefhebbers van modellen, folders en andere Porsche toebehoren en accessoires, die ruimschoots te vinden waren op het terrein. Tijdens het Concours d´Élégance werden weer de mooiste Porsches getoond, die in de door Turtle Wax beschikbaar gestelde prijzen vielen.
Het terrein van Aquabest beschikt vanwege de uitgestrektheid, o.a. langs de oevers van een recreatieplas, over heel veel parkeerplaatsen. Die ook nog eens goed te overzien zijn vanaf de overkant van de plas. Er ligt nog een dergelijk plas in het recreatiepark, waar je kunt waterskiën aan een kabel, die via een paar grote masten in het water, in de rondte wordt getrokken.

Het weer viel alles mee, we zaten in het zuiden in de goede hoek. Met de zon erbij werd het zelfs warm en als hij even weg was deed je jas weer aan. Ook de catering was in ruime mate vertegenwoordigd en verder waren de toiletten niet vergeten.
Bij de bekende P-specialisten, zoals de gebr. Blankemeijer en ook bij Johan v.d. Gugten was veel aanloop, ook van PFD-ers. Sommigen waren er zelfs bij gaan zitten, een Brabants kwartiertje zeg maar. Bijgaande foto´s geven een aardig beeld van dit wederom goed geslaagde Treffen. Met dank aan de organisatie van het blad met de nieuwe benaming PUUR. Porsche Magazine. Volgend jaar graag weer.

John Poppeliers

23-5-2015