- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

4 mei 2014 - Porsche Scene Live Treffen 2014

Ook dit jaar werd dit grootse Porsche evenement weer gehouden op het evenemententerrein Aquabest in de Brabantse plaats Best op zondag 4 mei. Het weer werkte net als vorig jaar weer mee en dat was ook aan de opkomst te merken.
Met een paar leden van de PFD vertrokken we om 10.30 uur vanaf de bekende parkeerplaats aan de A16 De Zuidpunt net voor de Moerdijkbrug, waar alweer een tijdje een Shell station is gevestigd, vroeger zat daar de Texaco.
Een klein uurtje later waren we op het prachtige groene terrein rondom het recreatiemeer, een inderdaad geweldige locatie voor die vele honderden Porsches, ruimte genoeg. Ook voor de vele leden van de PFD die al eerder of later naar Aquabest waren gekomen. Het leuke van een dergelijk evenement is ook dat je weer vele "oude Porsche bekenden" tegenkomt, zeker als je al vanaf het begin (medio 90-er jaren) bij de PFD betrokken bent.

Ook het natje en droogje waren in ruime mate voorhanden op diverse plaatsen op het terrein en ook was aan het sanitaire deel gedacht.
Net als afgelopen jaar was de toegang weer gratis, waren er alle Porsche modellen door de jaren heen vertegenwoordigd en gaven ook de specialisten weer acte de présence om de bezoekers de nieuwste producten op het gebied van Porsche te tonen. Waaronder onze leden de Gebroeders Frans en Peter Blankemeijer en ook de bekende firma Johan van der Gugten, beiden met mooie en interessante stands. Verder had de stand van MH Peize een aantal gedemonteerde 3.4 motorblokken staan, waar revisies aan gepleegd waren ter voorkoming of herstel van de bekende "plofkwaal".
Michael Hoogstraaten gaf er een duidelijke toelichting op.

Het Porsche Scene Live Treffen was ook weer ´the place to be´ voor liefhebbers van modellen, folders en andere Porsche-automobilia, die ruimschoots te vinden waren op het terrein. Het gebruikelijke Concours d´Élégance was weer onderdeel van het programma, door een sponsor waren fraaie prijzen hiervoor beschikbaar gesteld.

Al met al weer een heerlijke Porsche dag, waarbij de thuisreis in de 968, die na specifiek onderhoud weer draait zoals het hoort, een fijne afsluiting vormde.
Vele Porsche rijders zullen met mij al weer uitkijken naar de volgende editie in 2015.

Groet,
John Poppeliers

9-6-2014