- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

28 april 2013 - Porsche treffen in Eindhoven-Best

Porsche Scene Live, het grootste onafhankelijke Porsche magazine van Nederland, organiseerde op zondag 28 april 2013 voor het tweede jaar een Porsche treffen in het Brabantse Best.
Het evenement was bedoeld voor Porsche-rijders en liefhebbers van het roemruchte Duitse sportwagenmerk.
Vorig jaar vonden zo´n 1500 Porsches hun weg naar Best, waardoor het evenement op de toenmalige locatie ´t Boshuys meteen al uit het jasje was gegroeid. Een betere locatie werd gevonden op het terrein van evenemententerrein Aquabest! Een fraai terrein met veel mogelijkheden en waar bij verdere groei men niet beperkt wordt door een gebrek aan ruimte. Aquabest bood alle kansen om er een geweldig Porsche Scene Live Treffen van te maken en de editie van vorig jaar te overtreffen. Bovendien zijn ook hier uitstekende horeca-voorzieningen aanwezig.
Net als vorig jaar was de toegang weer gratis en waren alle Porsche modellen door de jaren heen vertegenwoordigd. Verder gaven ook de specialisten weer acte de présence om de bezoekers de nieuwste producten op het gebied van Porsche te tonen.

De weersvooruitzichten waren gemeten naar wat we tot nu toe in 2013 gewend waren, behoorlijk gunstig en bleken ook te kloppen.
Er waren heel wat PFD-ers richting Best gereden, we kwamen er diverse tegen en ook heel wat oud leden bij o.a. de fraaie stand van Johan van der Gugten, waar we even gestopt zijn voor een bekertje koffie.
De al jaren bij Johan opgeleide en werkzame Joeri haalde een mooie 2e plaats bij het concours met zijn flink gekietelde en compleet onderhanden genomen grijze 944, waar hij in eigen tijd zo´n drie jaar aan gewerkt heeft.

Ook de gebr. Blankemeijer hadden hun zaakje goed voor elkaar, met als één van de blikvangers de GT3, die door Peter vanaf de kale carrosserie helemaal opnieuw opgebouwd is en in een fraaie oranjeachtige kleur was gespoten. Het is Peters eigen speeltje waar hij de nodige vrije tijd in heeft gestoken.

Lopend langs de oever van de grote recreatieplas waren de geparkeerde Porsches in vele rijen dik goed te zien. Daarnaast waren er nog diverse Porsches elders geparkeerd. Het terrein was ideaal voor zon grote opkomst, ruimte genoeg en goede toe en afvoermogelijkheden. Vele malen geschikter dan het terrein van vorig jaar.

Grote complimenten voor de organisatie en voor nog vele herhalingen vatbaar.

Daarna weer een heerlijk ritje in de 968 terug naar huis.

Groet,
John Poppeliers

5-5-2013