- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

6 mei 2012 - Porsche treffen in Eindhoven-Best

Op zondag 6 mei 2012 vond dit grootse Porsche treffen plaats in Eindhoven-Best , waar de opkomst de toch al niet laag gespannen verwachtingen van de organisatie veruit overtrof.
De organisatie was in handen van Porsche magazine "Porsche Scene Live" in samenwerking met diverse specialisten op Porsche gebied en de verwachting was dat er ongeveer 500 Porsches zouden komen. Dat werden er een paar meer want tegen 12.00 uur was het zo vol dat er alleen Porsches werden toegelaten tot het gereserveerde terrein als weer een aantal vertrokken. Ook de parkeerterreinen van o.a. het verzetsmuseum stonden vol met diverse merken, want er kwamen ook heel veel niet Porsche rijders op het evenement af, dat gelukkig qua weer droog bleef.

De liefhebbers van Porsche kwamen zeker aan hun trekken, want alle modellen van klassiek tot heden waren aanwezig. Uit deze selectie Porsches werd gedurende het evenement door een deskundige jury per categorie een concourswinnaar gekozen. Verder troffen we op het terrein specialisten aan op het gebied van automobilia, boeken, onderdelen, restauraties, taxaties en dergelijke.

Voor de PFD leek het ook wel op een clubbijeenkomst, want ik ben meer dan de helft van alle PFD-ers tegengekomen en we genoten allemaal van dit prachtige Porsche spektakel. Volgend jaar weer wat mij betreft, maar dan zo mogelijk op een wat ruimere locatie zodat alle Porsches bij elkaar tentoongesteld kunnen worden.

Met dank aan de organisatie en de standhouders en uiteraard aan alle Porsche rijders die door hun grote opkomst een grandioos succes hebben gemaakt van dit Porsche treffen in Best.

Groet,
John Poppeliers

8-5-2012