- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

Slotracing

Zaterdag avond 31 oktober was het dan zover Slotracen met de PFD bij de M.R.T.U. in Uden.
Om dit te beleven moeten er diverse kilometers gemaakt worden want Uden ligt niet echt in de DRECHTSTEDEN maar achteraf was het zeker de moeite waard.
Vanaf 19.00 werden wij van harte welkom geheten door de M.R.T.U. en onder het genot van een bak koffie werden wij warm gedraaid voor de race. Door onze wedstrijdleider Eugene werd ons verteld hoe alles werkte en tevens werden wij ingedeeld in groepen.

Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten

I.v.m. het mooie aantal van 22 deelnemers waren er voldoende mogelijkheden en konden we lekker veel rijden. Voor de meesten was de eerste serie even wennen maar na het "gevoel" gevonden te hebben ging het snel..veel beter. Tussen de series door werden we goed voorzien van de nodige consumpties door onze barman Hans. Die de tijd vol kon praten met mooie verhalen over.. ZEELAND..( ?? )

Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten

Na 3 series van uiterste concentratie werd het tijd voor afkoeling via een buffet, "deels koud en deels warm". Onze gastvrouw Marjanne en gastheer Bram hadden waarschijnlijk de gehele middag in de keuken gestaan om alles voor elkaar te krijgen en het resultaat was geweldig om te zien en heerlijk om op te eten!
Na het eten werden er nog een paar sessies verreden met diverse drankjes tussen door en uiteindelijk werd de wedstrijd gewonnen door de beste maar met minimale verschillen onderling. Ongelooflijk dat er maar enkele ronden verschil zat tussen de winnaar en de laatste en dat over een gehele avond, een rondje duurt ook maar enkele seconden.!! Wat een competitie!!
De reacties van iedereen was eigenlijk gelijk: geweldig, schitterend en heel gezellig. Kortom: Een lekker gezellig avondje uit met alles er op en er aan…met graag een vervolg.

Namens alle deelnemers wil ik diegene bedanken die hieraan meegewerkt hebben:

  • De M.R.T.U voor het beschikbaar stellen voor de baan;
  • Marjanne en Bram voor het koud buffet;
  • Hans voor de bar;
  • Eugene voor het leiden van de wedstrijd;
  • Blijlevens Computers voor sponsoring;
  • KONI voor de mooie litho’s van de "Targa Florio" en dhr. Gijs van Lennep voor de ondertekening van een exemplaar, deze krijgt een mooie plaats in het M.R.T.U. gebouw.
Graag tot een volgende keer,
Peter en Andrea