- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

Het 24e Sasse Dorpsfeest tevens laatste zaterdag in juni van de PFD

De weersverwachting voor zaterdag de 24e was redelijk tot goed, het werd goed tot zeer goed. Een enkel druppeltje uit een spaarzame wolk was de enige nattigheid die rond half twaalf van boven kwam in Strijen en omgeving.

Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten

Even na twaalf uur vertrokken we met wat minder Porsches dan gebruikelijk richting het dorpje Strijen Sas. Het aantal aanmeldingen hield niet over maar kennelijk hadden we wat concurrentie van de TT, het voetballen en de training voor de Formule I. Daarnaast hadden een aantal vaste deelnemers gemeld dat ze helaas andere verplichtingen hadden.


We konden nu midden in het dorp op het dorpsplein de auto's opstellen en zaten vlakbij de consumptietenten waarvoor we door de organisatie ruim voorzien werden van munten.
Net zoals vorig jaar had Bas weer geregeld dat we mee konden met de rubberspeedboten van de fa. Biesheuvel, op bijgaande foto staat "het bootje" met 2 maal 300 pk !! dat zijn Carrera GT waarden, ofwel een dubbel 911 turbo '86. Met 10 man erop en 100 km over het water, dat is echt hard. Als een bril op hebt niet omkijken, want dan vliegt hij van je hoofd als je hem niet vasthoudt.

Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten

Verder lagen er nog authentieke sleepboten waarmee op vrijdag rondvaarten gemaakt werden. Ook voor de grote en kleine jeugd waren er activiteiten en muziek. De braderie was er dit keer niet vanwege de wat gewijzigde opzet.
 

Kortom het was weer een prachtige dag met vele leuke dingen en mooi weer.
 

John P.