- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

31 juli 2016 - Paddock Porsche op circuitpark Zandvoort

Voor de Clubpaddock was de PFD ook dit jaar weer aangemeld door onze webmaster Hans en de benodigde info met een zelf te printen PFD clubticket werd aan alle leden gemaild.
Jammer genoeg kreeg de 993 van Hans net toen hij al vroeg in de morgen de straat uit was (elektronische?) problemen en viel stil. Een DME-relais was kort tevoren al vervangen, maar was kennelijk niet de oorzaak van eerdere kuren. Reden waarom Hans niet aanwezig was op Zandvoort.
Overigens was het indelen van de club Porsches door de festival organisatie net als vorig jaar "enigszins rommelig". Hoewel de PFD voldoende P´s had aangemeld bleek na een klein uurtje de hele paddock al vol te staan en qua club stond het meeste lekker door elkaar. Voor het tunneltje moesten de resterende Porsches, inclusief de Club P´s parkeren op een soort mini paddock. Een paar uur later kwam er weer wat ruimte bij de Tarzanbocht en kon je je Porsche weer kwijt op de echte P Paddock.

Enkele PFD-ers hadden zich ook opgegeven voor een paar rondjes (geen race) op het circuit.
De races gingen soms op het randje en een enkele keer eindigde een auto in het grind van o.a. de Tarzanbocht.
Verder was er op het terrein heel veel aan oldtimers en youngtimers te zien en te bewonderen. Veel Engels en Italiaans. Ook ontbrak het muzikale goud van oud niet en oude legervoertuigen. Zie de foto´s.
Het weer was het festival ook dit jaar gunstig gezind, wel veel dreigende wolken maar die werden in de loop van de dag steeds vriendelijker en hielden hun plas op.

Al met al weer een heerlijke dag beleefd en in de drukte toch nog een flink aantal PFD-ers gesproken en ons laatste nieuwe lid Cees een clubblad meegegeven. Veel plezier en genoegen gehad en met als toetje, weer een fijn ritje met de P naar huis.

Groet John

6-8-2016