- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

2 augustus 2015 - Paddock Porsche Toertocht naar Zandvoort

Aangekomen in Baarn, waar het parkeerterrein al vol staat met veel oldtimers en een klein aantal Porsches, krijgen we de routebeschrijving en een mooie sticker voor op de voorruit uitgereikt. Eerst nog koffie met een koek en dan kunnen we met open dak van start.
Het eerste deel van deze mooie rit gaat voortreffelijk totdat er een weg, waar we in moeten, afgesloten is. Verwarring bij alle deelnemers en overleg alom, met als eindresultaat dat we de verdere route niet meer teruggevonden hebben en we het navigatiesysteem de toeristische route naar Zandvoort hebben laten volgen.
We kwamen nog langs het Gemaal Cruquius waar we geluncht hebben.
Daarna verder naar het Circuit Zandvoort. Al snel vonden we de andere Porsches van de PFD-leden op de Porsche Paddock. Hans met de vlag in zijn auto en John zonder Porsche*.

Nadat we alle oude en nieuwe Porsche uitvoeringen bekeken hadden, hebben we nog gezien hoe prachtig het dak van de nieuwe Targa open gaat, was het wachten op de parade waar we aan mee zouden doen.

De Porsches mochten vanuit de Porsche Paddock starten en dat had als voordeel dat we op het circuit heel veel vrije ruimte voor ons hadden, zodat ik onze Boxster S eens flink gas kon geven.
Een hele mooie ervaring met je eigen Porsche op het circuit, dan beleef je het voordeel van de middenmotor toch echt.
Al met al een prachtig evenement georganiseerd door 402automotive, op deze uitzonderlijke mooie zonnige dag, dat smaakt naar meer.

Jan, Mea en Bolt

*John zonder Porsche: had vanuit Warns (Fryslân) wel onder andere die P-vlag meegenomen in zijn Jaguar. De Jaguars van het Jaguar Forum, die volgens een official eerst wel en daarna volgens een "hogere" official toch weer niet in de Tango paddock bij de Tarzanbocht moesten staan. Later zijn PFD-leden nog even wezen "buurten" bij de Jaguarstand op P2, tegenover het toegangstunneltje van het binnenterrein.
Ook het ´chapter´ Hoeksewaard van de PFD was ruim vertegenwoordigd, Bas had een paar leden bij zich en ook Brabant was vertegenwoordigd door Ad met die fraaie luchtgekoelde 911 Turbo. Verder o.a. Hedde, Martin en Guido.

John

update 15-10-2015