- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

Zondag 22 januari - Nieuwjaarsreceptie 2017 van de Porsche Fans Drechtsteden

Het was een prachtige zonovergoten middag aan de Maas in Zwijndrecht. Onder het genot van een hapje en een drankje konden we elkaar een gelukkig en voorspoedig "Porsche jaar" 2017 toewensen. Een dertigtal leden gaf acte de présence, in de intieme bovenzaal van Brasserie Zomerlust, met een prachtig uitzicht over het water.

Tijdens de receptie werd in de door Hans van de Zand gehouden speech aandacht geschonken aan de personele wijzigingen binnen de club. Aftredend coördinator, John Poppeliers werd middels een kleine attentie hartelijk bedankt voor de vele jaren van tomeloze inzet voor de PFD, en echtgenote Alie werd in de bloemetjes gezet.

John deed op zijn beurt de formele overdracht, middels het overdragen van de wel bekende Porsche vlag aan de nieuwe coördinatoren, Jan Jacobs, Marla Ligtvoet, Nico van Schagen en Hans van de Zand. Aan hen de taak om komend jaar de club te besturen en de daarbij behorende activiteiten te organiseren.

De catering was prima geregeld, dus na de hapjes en de drankjes en het uitwisselen van de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden konden we weer voldaan huiswaarts keren.

De eerstvolgende PFD activiteit staat gepland voor 9 april en dat is een toerrit die verreden zal worden op de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden.

door Jan Jacobs

26-1-2017