- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

Nieuwjaarsreceptie 2015 van de Porsche Fans Drechtsteden

Op zaterdagmiddag 7 februari 2015 hield de PFD haar nieuwjaarsreceptie in het restaurant Bellevue aan de Merwestraat in Sliedrecht. Bekend terrein voor de leden van de Porsche club, want in 2007 en in 2011 hield de PFD hier al eerder hun nieuwjaarsreceptie. Prachtig uitzicht op de drukbevaren rivier (de beneden Merwede) en een voortreffelijke verzorging, aan drankjes en hapjes geen gebrek toen niet en nu ook niet.
De opkomst van de leden was uitstekend, waaronder velen met partner, die de rit naar Sliedrecht hadden gemaakt. Een aantal had daar een flink aantal kilometers voor over. Zelfs een enkele diehard was met zijn Porsche gekomen. De meeste Porsches van de club staan ´s winters op stal, wachtend op het voorjaar.

Het sfeertje bij de open haard en de vele tafels was uitstekend er werd onder andere al vooruit gekeken naar de komende Porsche activiteiten in 2015. Bij de gebruikelijke toast werd voor 2015 veel Porsche plezier toegewenst met weinig of geen fanmail van het CJIB uit Leeuwarden en uiteraard het allerbelangrijkste: alles in goede gezondheid.
Zo rond half zes gingen de leden weer huiswaarts, de onderlinge contacten waren weer vernieuwd of verstevigd en de nodige nieuwtjes waren uitgewisseld. Nu nog even wachten op het volgende Porsche evenement na de winter.

John Poppeliers

9-2-2015