- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

Nieuwjaarsreceptie 2014 van de Porsche Fans Drechtsteden

Op 2 februari 2014 hadden de leden van de Porsche fans Drechtsteden (PFD) hun nieuwjaarsreceptie in een voor veel leden bekende locatie, zij het met een andere naam en een andere eigenaar. Vroeger heette het restaurant de Blauwe Hoed maar inmiddels is dat de Prikkelinge geworden.
Voluit: De Prikkelinge eten & drinken, Veerstoep 1 (pal naast de brug over de Linge), 4142 LA   LEERDAM.

Rond 14.00 uur kwamen de eerste leden binnen in de bovenzaal, die wij helemaal tot onze beschikking hadden en een halfuur later was het gezellig druk. Vanuit de bovenzaal heb je een fraai uitzicht op de Linge, een deel van (oud) Leerdam en op de jachthaven.

De verzorging en de hapjes en drankjes waren van de gebruikelijke goede kwaliteit en zeker niet minder dan bij de vorige eigenaar, eerder nog beter.

De onderlinge contacten werden weer eens aangehaald en enkel nieuw lid werd wegwijs gemaakt. Verder werden er ook wat voorlopige plannen gemaakt voor bezoeken aan bedrijven (de zgn. "laatste zaterdag" bijeenkomsten van de PFD), een Voorjaarsrit, bezoeken aan Porsche evenementen en werd er geïnformeerd naar een herhaling van het PFD Eifel weekend in 2014. (waarschijnlijk eind september).

Tegen half vijf was de receptie weer afgelopen en hadden we de eerste geslaagde PFD bijeenkomst in 2014 weer gehad en keerden we weer huiswaarts vergezeld door een heerlijk zonnetje. Van een winter was weinig te merken in tegenstelling tot 2 jaar eerder.

Op naar het volgende P-evenement.


John Poppeliers

9-6-2014