- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

Nieuwjaarsreceptie 2013 van de Porsche Fans Drechtsteden

Op zaterdagmiddag 2 februari 2013 hielden de leden van de PFD hun nieuwjaarsreceptie, nu weer eens in het Develpaviljoen te Zwijndrecht. De plek waar destijds +/- ´95 de PFD min of meer werd opgericht.
Even na 14.00 uur liep het voor de PFD gereserveerde gedeelte van de Develzaal lekker vol met leden, al of niet vergezelt van hun partners. In totaal zo´n 30 personen.
De weersomstandigheden waren gunstig, zonneschijn, wolken en kans op een winters buitje. In Zwijndrecht bleef het keurig droog. De PFD had dus mazzel met de keuze van de receptiedatum op 2 februari. Een week eerder was minder gelukkig geweest, met die sneeuwbuien en harde wind.

Aan alle tafeltjes werd druk gepraat door de leden onderling, aangezien het door de winterstop ook weer een tijd geleden was dat men elkaar bij een Porsche-evenement had ontmoet.
Bij het uitbrengen van de nieuwjaarstoast werd even vooruitgeblikt op de PFD- en overige Porsche activiteiten in 2013. Onder andere de Porsche Days (in mei) op het circuit Spa-Francorchamps, het jubileum van Johan v.d. Gugten te Bodegraven, een PFD-weekend in de Eifel (eind september), de Porsche Paddock op Zandvoort (11 augustus).
Voor het complete overzicht 2013 wordt verwezen naar de agenda op de PFD-site.

Zo rond 16.15 uur vertrokken de PFD-ers weer huiswaarts na een gezellige en geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst waarbij de onderlinge contacten weer eens zijn aangehaald.
Bijgaande foto´s geven een aardige indruk van de bijeenkomst, waarbij de Porsche vlag ook weer duidelijk dienst deed, om aan te geven wat die gezellige club mensen bijeen had gebracht.

Laten we er in 2013, zo mogelijk in goede gezondheid en met medewerking van de leden, weer een goed Porsche jaar van maken.

Tot ziens,
John Poppeliers

3-2-2013