- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

Nieuwjaarsreceptie 2009 van de Porsche Fans Drechtsteden

Op zaterdagmiddag 31 januari was het prachtig winterweer met een blauwe lucht en stralende zonneschijn, zodat er op de parkeerplaats van het Develpaviljoen in Zwijndrecht een flink aantal fraaie Porsches in de zon stonden te glimmen.
De PFD had die dag het weer mee, want de zondag erop werden we getrakteerd op veel bewolking en sneeuwbuien.
Vanwege de heersende griepgolf moesten enkele aangemelde leden verstek laten gaan, maar in de Vijverzaal (die voor een paar uur de PFD zaal was) van het Develpaviljoen was het weer ouderwets gezellig en werden weer oude contacten tussen de leden hernieuwd.
Ook werden er nog een aantal suggesties gedaan en medewerking toegezegd voor clubactiviteiten, die binnenkort op de jaaragenda zullen verschijnen c.q. er al op staan en waarover de leden via e-mail zullen worden geïnformeerd.

Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten

Bij het uitspreken van de nieuwjaarswens voor 2009, die uiteraard ook betrekking had op veel Porsche plezier in 2009, werd ook nog even aandacht besteed aan de nieuwe job van "Ome Koos", de binnen de PFD nogal eens geciteerde Officier v J., die we allemaal wel kennen van de toch wel leerzame tv-serie. Er zal wel weer een nieuwe Oppertollenaar aangesteld worden, want de extra centen moeten natuurlijk we binnengehaald worden. Dus het blijft opletten onderweg zeker met een Porsche.

Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten

Na een laatste rondje en ruim na vieren was ook deze geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst weer voorbij en vertrokken de leden weer huiswaarts en moest de parkeerplaats het weer doen zonder de fraaie Porsches.

door John Poppeliers