- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

Nieuwjaarsreceptie 2008 van de Porsche Fans Drechtsteden

De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de PFD werd dit keer gehouden in het fraai aan het riviertje de Linge gelegen restaurant "De Blauwe Hoed" in Leerdam.

Vanaf 14:00uur was men welkom om elkaar en de PFD alle goeds voor 2008 toe te wensen en de ongeveer 40 aanwezigen zorgden op de 1e verdieping van dit horeca etablissement voor een uitermate gezellige en ontspannen sfeer. Waaraan ook het mooie uitzicht rondom, over de Linge en de oude vestingwallen van Leerdam, bijdroeg.
Men had elkaar weer veel te vertellen, natuurlijk over Porsche's maar ook over andere zaken en belevenissen, het was tenslotte al weer geruime tijd geleden dat ze elkaar vanwege de "winterstop" hadden gezien.

Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten

Traditiegetrouw werd er door "de voorzitter" nog een korte toespraak gehouden, waarin onder andere werd gewezen op de onlangs verstuurde mail over de komende Porsche Days eind april in Spa Francorchamps en de komende mail over het Eifel weekend medio juni. Zaak om de mailbox en de pfdsite in de gaten te houden.
Als afsluiting werd een gezamelijke toast op het nieuwe jaar uitgebracht met als wens dat 2008 de PFD en haar leden vele Porsche genoegens zal mogen brengen en weinig tot geen brieven van "Ome Koos".

Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten

Ruim na vier uur vertrokken de aanwezigen weer met hun voitures, waardoor de parkeerplaats rond het restaurant, die vol stond met fraaie Porsche's en een enkel "vreemd" merk, zijn alledaagse aanzien weer kreeg.
Bijgaande foto's geven een goed indruk van deze geslaagde PFD bijeenkomst.

John P.