- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

24 en 26 oktober 2014 - Porsche Approved Occasion Weekend in Nieuwegein

Op zaterdag 25 en zondag 26 oktober stonden er tussen 10.00 en 17.00 uur ruim 180 Porsches uit de Porsche Approved Occasion collectie voor de liefhebbers van Porsche in de rij. Waaronder ook enkele klassiekers en de allernieuwste, deels elektrisch aangedreven Porsche de 918 Spider in het inmiddels bekende Home Boxx Exhibition Center aan de Symfonielaan 1 te Nieuwegein.

Voor de zondagmiddag een leuke plek om een tijdje te vertoeven, waarbij ook de catering zoals gebruikelijk weer goed verzorgd was door de deelnemende Porsche dealers. Die ook een flink aantal mooie occasions bij elkaar hadden staan in de ruime hal en waar mij sommige prijzen toch wat vriendelijker leken dan vorige jaren. We zagen ook heel veel plakkers erop met Verkocht. Een uitzondering uiteraard voor de klassieke luchtgekoelde exemplaren, die momenteel wellicht als geldbelegging worden gezien, totdat ook die hype weer voorbij is.

Dat er meerdere PFD-ers zin hadden in een ritje, het weer was goed zelfs een zonnetje, en een bezoek aan de occasionshow, bleek wel toen we (Alie en ik) binnen waren. Het leek wel bij de koffiecorner op een gegeven moment wel een beetje op een PFD clubmiddag.

Zo tegen 16.00 uur vertrokken wij weer na eerst nog even de hele mooie en smetteloze 964 Targa van Rob bewonderd te hebben die hij nog maar een paar dagen in zijn bezit had. De verkoop van zijn eerdere 964 was erg vlot verlopen dus was er plaats voor deze fraaie Targa.

Al met al weer een geslaagde Porsche dag waar PFD-ers elkaar weer in een gezellige sfeer hebben ontmoet.

Bijgaande foto´s zeggen meer dan 100 woorden.

John Poppeliers

27-10-2014