- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

14 april 2013 - Porsche Lentemeeting

De Porsche Lentemeeting vond dit jaar plaats op 14 april 2013. De organisatie was zoals gewoonlijk in handen van Leander, Sylvia en Ellen. Met Leander had ik nog even een praatje, die is trouwens nog een paar jaar lid geweest van de PFD. Hij herkende mij eerder dan ik hem, maar ik vond al dat hij me zo bekend voorkwam en dat bleek dus te kloppen. (Die oude Porsche 924 heeft hij nog steeds zei hij.)

De meeting begon bij Porsche Centrum Eindhoven en de belangstelling was zo groot dat je in alle omliggende straten rijen geparkeerde Porsches tegenkwam.
Er bleken naast de vier deelnemers, die vanaf de Zuidpunt A16 waren vertrokken (de bedoeling was 5, maar een koppakking gooide roet in het eten), nog heel veel meer PFD-ers aanwezig te zijn, de “zuidelijken” waren uiteraard direct naar PCE gereden.

Een enorme stoet Porsches reed vervolgens via vele omwegen naar de Seterse Hoeve, waar een heel groot grasveld beschikbaar was voor de 250 á 300 Porsches. En ook voor een aantal horeca tenten e.d. Bij aankomst ging ook de zon schijnen en de temperatuur werd bijna zomers.
Er waren ´s middags de volgende activiteiten: Porsche route rijden via de iPorsche.nl webapp; Porsche taxatie; Porsche slalom; Porsche epoxybaan.

In de loop van de middag, wilde ik met het targa dak eruit met de Porsche 968 rijdend van het mooie weer genieten en ben op het gemakje weer naar Zwijndrecht gereden. Hoog tijd voor een goudgele rakker met een witte kraag op het balkon in de zon.

Hopelijk is het tijdens het volgende nog grotere Porsche spektakel in Best op 28 april ook zulk mooi weer.

John Poppeliers

26-4-2013