- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

Bijeenkomst op zaterdag 29 september in Strijen

Dit keer niet bij het bekende adres Carman in Strijen maar een honderdtal meters verderop bij het bedrijf van Bas Hooghwerff in de Handelstraat.
Vanaf half twee zaterdagmiddag werd het op de parkeerstrook voor het aannemingsbedrijf steeds voller met Porsches en op een gegeven moment stond de hele strook vol met diverse types.
Het mooie weer had duidelijk ook zijn positieve invloed op de opkomst, die weer eens ouderwets goed was. De PFD waardig.
Een aantal leden had zijn bolide nog eens extra gewassen en afgezeemd zodat ze stonden te glanzen in het zonnetje. Vooral die ene witte viel erg op.
Er waren 2 bruggen beschikbaar zoals gebruikelijk bij Bas (een extra lange oprijbrug voor bedrijfswagens en een 2-koloms). Op de oprijbrug werd een 968 gezet om de onderkant hier en daar nog even na te lopen met WD40 en undercoating. Verder hadden die bruggen weinig klandizie.

De koffie/thee, koeken en andere frisdrank waren in ruime mate voorhanden, zodat de kelen niet droogliepen, want er werd wat af gekletst over van alles maar natuurlijk ook over auto´s en ook de diverse aanwinsten werden goed bekeken en toegelicht door de eigenaren.
Een aantal Porsches lieten zich (soms al van verre) ook goed horen bij aankomst en bij vertrek. Na half vijf waren de meeste deelnemers pas vertrokken.
Bas nogmaals bedankt voor je gastvrijheid.

Bijgaande foto´s geven een aardig beeld van deze geslaagde PFD bijeenkomst in Strijen.

Groeten,
John P.

update 22-12-2012