- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

"Laatste zaterdag" bijeenkomst op 6 maart 2010 bij Bas Hooghwerff in Strijen

De eerste "laatste zaterdag" bijeenkomst van de PFD van het jaar 2010 werd op zaterdagmiddag 6 maart gehouden in het aannemingsbedrijf van Bas Hooghwerff aan de Handelstraat 21-23 te Strijen.
Hoewel de weersverwachting nog sprak van regen en sneeuw, was het in het zuidwesten van Nederland prachtig zonnig maar koud voorjaarsweer. Uit de wind en in de zon was het goed uit te houden. In het noorden van het land zag het er wat anders uit.
Vanwege werkzaamheden in de Heinenoordtunnel was er op zaterdag weer een file gecreëerd, maar via alternatieve wegen kwamen er toch vele PFD-ers naar Strijen.

Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten

Er stonden op een gegeven ogenblik naast 2 andere merken zo’n 16 Porsche´s, waaronder een hele fraaie GT3 en een blauwe 964 RS, die in Bleskensgraaf (gebr. Blankemeijer) wel herkend zal worden. Het wagenpark binnen de PFD is weer gewijzigd en de 6 cilinder "waterkokers" nemen toe.
Bas heeft een grote werkplaats in zijn bedrijf, met een 4 koloms oprijbrug waarop wel 2 Porsche´s kunnen en een 2 koloms brug. Van de grote brug werd door een paar Porsche´s gebruik gemaakt.
Ook de gebruikelijke koffie, thee en frisdranken ontbraken niet en door de PFD was nog voor diverse koeken, appeltaart, etc. gezorgd.

Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten

Het was voor vele PFD-ers weer een geslaagde bijeenkomst en door Bas werd toegezegd dat we later in het jaar weer welkom zijn.
Bijgaande foto’s geven een aardige indruk van deze "laatste zaterdag" van de PFD.
Bas nogmaals bedankt voor je medewerking.

John P.