- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

Zaterdag 2 juli - Porsche Meeting 2016

Ook dit jaar was het uitgelezen weer voor dit mooie Porsche evenement, dat al weer voor de zevende keer werd gehouden. En ook nu weer met een ongekende catering voor de dorstige en hongerige bezoekers en dat waren er heel wat.

Met exclusieve Italiaanse hapjes en een variatie aan koffie voor de liefhebbers. Een Hollands tapbiertje gaf weer een nationaal tintje aan het horeca gebeuren. De parkeerruimten rondom het fraaie pand stonden vol Porsches van allerlei typen.

Diverse leden van de PFD waren op dit Porsche onderonsje afgekomen, sommigen voor het eerst maar niet voor het laatst denk ik.

De organisatie had ook nog wat demo´s geregeld o.a. uitdeuken zonder daarna te moeten spuiten; een restauratie project werd getoond; een beeldend kunstenaar met Porsche art, etc. de foto´s geven een aardig overzicht.

Haaglanden Motorsport heeft zich opnieuw bij vele Porsche liefhebbers bijzonder populair gemaakt door dit jaarlijkse ongedwongen en vrij toegankelijke Porsche feest voor liefhebbers van dit automerk (aanmelden was voor de organisatie wel zo prettig en niet alleen vanuit commercieel oogpunt, hoewel ze dat natuurlijk van harte gegund is als ze er jaarlijks zo´n gulle happening van maken).

Haaglanden Motorsport mede namens de PFD bedankt, het was weer geweldig en tot 2017.

John Poppeliers

10-7-2016