- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

20 juni 2015 - Porsche meeting Haaglanden

Op zaterdagmiddag 20 juni vond de jaarlijkse Porsche meeting weer plaats bij Haaglanden Motorsport in Nootdorp.
In hun nieuwe pand aan de Gildenweg dat op 9 mei 2014 feestelijk werd geopend. Vorige jaren vond dit evenement plaats op een vrijdagavond, maar dit jaar op een zaterdagmiddag en dat beviel heel goed. Ook het weer werkte mee, het was bij zonneschijn zelfs warm. Maar voor een natje en een hapje was uitstekend gezorgd, zoals alle voorgaande jaren gebruikelijk.

Ze maakten hun onderstaande aankondiging helemaal waar.

Na het overweldigende succes en de zeer grote opkomst in de voorgaande jaren, wordt men met genoegen - voor inmiddels al weer de 6e keer - uitgenodigd voor een gezellige Porsche meeting. Iedereen is welkom ook Porsche liefhebbers zonder Porsche zijn van harte welkom. De locatie is wederom ter beschikking gesteld door Haaglanden Motorsport in Nootdorp.
Uiteraard wordt er weer zéér goed voor de aanwezigen gezorgd. Ook deze keer zijn de luxe hapjes en de snacks ruim aanwezig. De drankjes én de hapjes zijn van het huis.
Er kan goed en veilig geparkeerd worden en er kan een (technisch) praatje gemaakt worden met één van de medewerkers van HMS: Enrico, Rob, Aad, Paul & Kevin.

Zoals ook uit bijgaande foto´s blijkt was er een flinke opkomst en zag de locatie er van binnen en van buiten geweldig uit, met al die geparkeerde diverse types Porsche, waar een enkele Engelse en Italiaanse bolide tussen stond. Enige variatie in merken moet mogelijk zijn, nietwaar?
Vanaf 14.00 uur konden de liefhebbers terecht tot het eind van de middag, dus alle tijd om te genieten, ook van de buffetten en de vele dranken. Onder deze liefhebbers ook vele PFD-ers, die de weg naar Nootdorp al jaren weten te vinden, met of zonder GPS. Wat dat betreft was het ook weer een ontmoeting van clubleden en oud-clubleden.

Dat dit één van de meest populaire Porsche bijeenkomsten is laat zich raden en zal dat op deze manier nog wel even blijven.

John Poppeliers

24-6-2015