- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

25 juni 2010 - Luna Porsche Meeting in Nootdorp

Er waren in juni al verscheidene evenementen voor de Porsche liefhebber georganiseerd. Desondanks was toch de vraag: Waar kunnen we in clubverband nog terecht voor een meeting, als "Laatste zaterdag", in juni?
Het weekend van 26 en 27 juni voorzag al in de mogelijkheid voor deelname aan Vet Cool Man, de Tunnel Challenge en een bezoek aan het Historisch Weekend in Den Helder. De Luna Porsche Meeting op vrijdagavond 25 juni bood uitkomst.
Deze meeting was op initiatief van Porsche Service Haaglanden in Nootdorp.
Ooit eerder ontving ik een uitnodiging, voor de opening van dit bedrijf op 2 februari 2008. Destijds bood mijn navigatiesysteem weinig soelaas en kostte het me de nodige moeite om het bedrijf in Nootdorp te vinden.
Uiteindelijk bleek het bedrijf aan de overzijde van de A12 te liggen, op een steenworp afstand van  - de inmiddels voormalige -  Porsche dealer Wittebrug in het Forepark.

Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten

Die zwoele vrijdagavond heb ik mijn Carrera van stal gehaald en nu probleemloos de weg daar naartoe weten te vinden. Daar gearriveerd was er verbazing alom. In de straten bij het bewuste pand waren vele Porsche´s te zien.
Welgeteld waren er 102 Porsche´s op deze meeting. Op een klein parkeerterrein verderop kon ik met mijn Carrera nog terecht.
Een ieder werd in het pand van harte verwelkomd met een hapje en een drankje. Ik ontmoette meerdere PFD-ers die ook op deze avond waren afgekomen, waaronder: Gerrit, Richard, Hedde, Marcel en onze coördinator John Poppeliers.
John bleek net te zijn teruggekomen uit Sauerland, waar hij op zoek was naar een accommodatie voor het PFD weekend in september.

Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten

Voor zowel John als Richard was dit het eerste bezoek aan Porsche Service Haaglanden. Wel bijzonder was dat ook hun navigatiesysteem het liet afweten en ze hopeloos verdwaalden. Voortaan zullen ook zij dit vrij jonge bedrijf met enthousiaste mensen wel snel te weten vinden.
Het was een fantastische Porsche  - deels openlucht -  happening met een geweldige sfeer, zij het dat het mooie weer daar ook fors aan bijdroeg.

door Hans van de Zand