- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

26 maart 2011 - PFD "Laatste zaterdag" in Bodegraven

De dag begon in het zuiden wat somber en nat maar in het begin van de middag klaarde het op en in de buurt van Bodegraven was het droog. Dat is ook wel eens andersom geweest bij de eerdere bezoeken van de PFD aan het bedrijf van Johan van der Gugten.
Zo rond half drie stond de parkeerplaats vol en stonden er ook diverse Porsches geparkeerd buiten de parkeerplaats. De PFD gaat qua Porsche bestand aardig met de tijd mee, want er was zelfs een lid met een Panamera, hij had overigens wel 2 kinderen bij zich, die het wat ruimer hadden dan in de 911, om maar niet te spreken over de ingeruilde Boxster.
Het bleek voor sommige leden, die niet eerder op de nieuwe locatie bij Johan geweest waren, nog moeilijk om Botter 11 te vinden, want veel GPS systemen kende dat nieuwe adres nog niet. Ook gooide een gedeeltelijke afsluiting van de N11 en een afslag van de A12 roet in het eten.


In de showroom en de werkplaats bleken Boxsters overigens heel goed vertegenwoordigd te zijn, opvallend waren het aantal te koop aangeboden Porsches bij Johan. Dat betekent in ieder geval meer keuze voor potentiële kopers. Het bleef de hele middag droog, zodat ook de buiten geparkeerde Porsches bekeken en besproken konden worden.


Het was weer een gezellige en goed verzorgde PFD bijeenkomst, waar ook veel technische Porsche inside informatie werd verstrekt, waar de leden hun voordeel mee kunnen doen. Er blijkt nogal eens wat meer te spelen dan er te lezen valt.

Johan bedankt voor de geboden gastvrijheid en tot een volgende keer.
De aanwezige leden van de PFD bedankt voor hun komst en zo mogelijk tot 30 april in Papendrecht.

Groeten John P.

4-4-2011