- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

14 juli 2012 - Bijeenkomst van de PFD bij Erpa in Beneden-Leeuwen

Op zaterdag 14 juli 2012 was de PFD weer welkom bij Erpa, een Porsche specialist aan de Korte Brouwersstraat in Beneden-Leeuwen (ruwweg in de buurt van Tiel) aan de andere kant van de Waal. We waren hier al 2 keer eerder en wel in 2005 en in 2007, al even geleden en dus tijd voor een hernieuwde kennismaking met Paul en zijn collega´s.
De weersvoorspelling was niet denderend, hoewel Porsches toch goed tegen regen kunnen waren er veel leden die hun kruit (lees Porsches) liever droog hielden. Niettegenstaande de nattigheid waren er een aantal diehards die de regen trotseerden, als laatste kwam Ivo langs, nog hijgend van een klus aan zijn rode 964 elders in Nederland.
Een aantal vaste bezoekers van PFD bijeenkomsten had zich tevoren wegens vakantie e.d. afgemeld, in ieder geval bedankt voor jullie reactie. Ook werd het Clubmagazine van de PFD zomer 2012 uitgereikt aan de opgekomen leden en aan Erpa. De rest wordt via Bas verzonden.
Het is bij Erpa op zaterdagmiddag altijd een gezellige boel, de kantine annex koffiebar wordt dan goed gebruikt, er zijn altijd wel een paar medewerkers en klanten die voor een praatje of een probleem en een kop koffie langskomen.
Het bleek ook dat Paul en enkele collega´s nauw betrokken waren geweest bij de grote Porsche bijeenkomst in Best op 6 mei jl.  Best wordt volgend jaar herhaald lieten ze weten en er komen meer Porsche parkeerplaatsen.


Een aantal technische problemen werd besproken en de tijd vloog om. Bijgaand nog wat foto´s, die klassieke Lancia heeft overigens ook een boxermotor, dus het blijft in stijl.
Paul en collega´s nogmaals hartelijk dank voor de ontvangst, de verstrekte informatie en de genomen moeite.

Namens de PFD,
John Poppeliers

update 22-12-2012