- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

4 oktober 2015 - PFD op bezoek bij E&R Classics in Waalwijk

Het was zondag 4 oktober rond de middag mooi najaarsweer met zonneschijn in Waalwijk. Dat was waarschijnlijk ook één van de redenen van de grote opkomst van de leden van de PFD, daarnaast was ook de uitgebreide collectie auto´s van diverse merken waaronder vele Porsches de reden. Trouwens niet alleen voor de leden van de PFD maar ook voor vele andere liefhebbers van de wat oudere auto´s die naar E&R waren gekomen op deze 1e zondag van de maand, waarop de showroom (2 verdiepingen) en de werkplaats geopend zijn voor bezichtiging tussen 12.00 en 16.00 uur.
Rond 14.00 uur arriveerden de leden van een oldtimerclub, waarvan een aantal in echte oldtimers. (zie bijgaande foto's), sommigen waren ook gekleed in de stijl van de jaren van hun oldtimer.

Door de recente aanpassingen van de aansluitingen op de snelweg A59 bleek ook afslag 37 gewijzigd in 36 volgens Bob, maar ja die woont dan ook in de buurt en wist het terecht beter dan vele GPS-systemen, die aardig van slag af waren (behalve maps.me), zodat bijna alle leden een paar rondjes extra hadden gereden om bij E&R aan de Kleiweg 1 te komen.
De terugweg verliep voor mij in ieder geval wel probleemloos in 1 keer op de A59 richting Rotterdam. Maar ja, de ANWB-borden waren niet te missen en ook de GPS was vanaf deze kant weer bij de tijd.


John Poppeliers

update 15-12-2015