- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

24 maart 2012 - Bijeenkomst van de PFD bij CAR-MAN in Strijen

Door omstandigheden werd deze "laatste zaterdag" bijeenkomst van de PFD een week vervroegd en daar hoefden we geen spijt van te hebben. Want het weer was voor maart prachtig, veel zon, weinig wind en wolken. Ook de opkomst viel alles mee met +/- 20 personen.

De laatste keer dat we bij Peter zijn bedrijf op bezoek waren, dateert al van 2009. We zijn in de tussentijd wel een paar in Strijen geweest maar bij andere bedrijven. Voor het natje en droogje was ook gezorgd. De koffieautomaat deed zijn werk goed, hoewel die volgens Peter kuren gaat vertonen, dus zal er binnenkort wel een andere komen, want een garage zonder koffie is als een Porsche zonder benzine.

In deze tijden van crisis heeft Peter werk genoeg in de werkplaats, de handel is niet best maar onderhoud en reparatie is er volop. Buiten stond een fraaie 996 turbo voor onderhoud en op de bruggen stonden 2 oudere 911´s.
In Martini kleuren stond er ook nog een zeldzame 912E (4 cilinders met injectie) uit de VS die maar 1 jaar als overgangsmodel is geproduceerd.

Er is nog een GT3 binnen de PFD (Bob) bij gekomen en er is een 993 Turbo vertrokken. De 930 van Ad is voorzien van grotendeels nieuw rvs en heeft nu een wat hogere turbodruk dan met de oude uitlaat (klein scheurtje). De parkeerplaats zag er weer fraai uit met enkele nieuwere 911-ers, een witte Cayman en 944, rode 964-ers, donkere 964-ers en enkele andere Duitse cabrio´s.

Ook kwam er nog een "gewichtig" oud lid in een open Corvette langs, zijn "voormalige" merk blijft kennelijk toch trekken.

Mede door het fraaie weer was het zoals zo vaak, weer een gezellig en ongedwongen PFD sfeertje en werd er natuurlijk hoofdzakelijk, maar niet alleen, over Porsches gesproken.

Peter nogmaals bedankt voor je medewerking en verleende gastvrijheid.

Namens de PFD,
John Poppeliers

25-3-2012