- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

Bezoek PFD-club aan AutoNet carbooks groot succes!

Op zaterdag 28 maart bezocht een aantal leden van de PFD-club het in Brabant gelegen plaatsje Wernhout om een bezoek te brengen aan de bekende autoboekenwinkel AutoNet carbooks.

klik om de foto te vergrotenklik om de foto te vergrotenklik om de foto te vergrotenklik om de foto te vergroten


De mooie Porsche´s vulde het straatbeeld in het makkelijk bereikbare Brabantse dorp. De leden werden warm onthaald met een kopje verse koffie en verschillende versnaperingen. De Porsche-eigenaren konden weer fijn bijkletsen en tegelijkertijd lekker neuzen in het grote assortiment van autoboeken. AutoNet carbooks is dan ook een winkel waar de autoliefhebber zijn of haar hart kan ophalen. Dit komt niet alleen doordat de winkel een uniek uitgebreid assortiment aan automerk- en auto(sport)(jaar)boeken, DVD´s, magazines, foto´s en duizenden knipsels heeft, maar ook omdat het personeel bij AutoNet een grote passie heeft voor auto´s. Hierdoor kunnen autoliefhebbers andere autoliefhebbers met kennis en passie te woord staan.

Dat is dan ook meteen de reden van het bestaan van AutoNet carbooks. Ellen van Beusekom, de eigenaresse van de winkel is een échte autoliefhebster en houdt bovendien van boeken. Dan bestaat er niets mooier dan een winkel te beginnen waar autoliefhebbers terecht kunnen voor boeken van A tot Z.

klik om de foto te vergrotenklik om de foto te vergrotenklik om de foto te vergrotenklik om de foto te vergroten


Het bezoek van de "Porsche Fans Drechtsteden" was een leuke, ongedwongen gebeurtenis. "Altijd heel erg gezellig als er zo´n autoclub op bezoek komt", aldus Ellen van Beusekom. "Kom gerust nog een keer langs, dan zorgen wij weer voor een lekker kopje koffie en mooie Porsche boeken". AutoNet carbooks is donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op onze website www.autonetcarbooks.com kunt u 24/7 terecht.

Porsche Fans Drechtsteden bedankt voor uw bezoek en graag tot een volgende keer..!!

Ellen van Beusekom
Fotografie: Fernando Huijskens