- 2019 -__

20 JANUARI
  Nieuwjaarsreceptie
  >>>

16 FEBRUARI
  Slotracing >>>

7 APRIL
  - PFD voorjaarsrit
  - >>>
  - Porsche Collec-
  - tors Day >>>

10-14 APRIL
  Techno Classica
  Essen >>>

1 MEI
  Dinslaken >>>

17-19 MEI
  Spa Classic >>>

9 JUNI
  Paddock Porsche
  in Assen >>>

22 JUNI
  - PFD meeting >>>
  - Vet Cool Man >>>

6 JULI
  Meeting Haaglanden
  Motorsport >>>

7 JULI
  PFD zomerrit >>>

28 JULI
  RPM Live >>>

18 AUGUSTUS
  Classic Porsche
  Trackday >>>

13-15 SEPTEMBER
  PFD clubweekend
  >>>

12 OKTOBER
  PFD meeting >>>

10 NOVEMBER
  PFD najaarsrit >>>

Porsche Motion op het TT-Circuit van Assen

"Dit splinternieuwe evenement van 402EVENTS.COM (dochteronderneming van Telegraaf Media Groep) onderstreept met Porsche Motion 2007 wederom haar passie in automotive en lifestyle. Onafhankelijk en met de juiste partners wordt het ideale platvorm gecreŽerd voor een succesvol jaarlijks terugkerend evenement rond het merk Porsche. Tijdens Porsche Motion kunt u genieten van diverse bijzondere activiteiten, de aanwezige Porsche Dealers en Porsche Clubs, classic & exclusive cars, youngtimers, fashion en lifestyle."

Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten

Zo werd het evenement op de website aangekondigd en het werd ook waar gemaakt overigens geholpen door het fraaie weer. Voor Porsches was een aparte parkeerplaats gereserveerd op de paddock, die dan ook behoorlijk vol stond met allerlei types en bouwjaren. Naast de vele Porsche bedrijven toonde ook RUF zijn creaties op basis van Porsches. Daarnaast trokken ook een aantal Carrera's GT de aandacht. Vooral op het rechte stuk van de baan zijn die 10 cilinders bloedsnel. Van het vrij rijden op de baan werd druk gebruik gemaakt en ook de Porsche Parade achter de Audi peace car trok veel belangstelling, hoewel inhalen niet was toegestaan was het wel een hele snelle Parade. Ook was de PFD vertegenwoordigd op de baan, ditmaal zonder rode kerbstone verf. Het leek trouwens wel een "laatste zaterdag bijeenkomst" zoveel Pfd-ers waren er naar Assen gekomen.

Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten Klik om de foto te vergroten

Onder de Porsche bedrijven waren ook enkelen waar de PFD wel eens een "laatste zaterdag" hebben gehouden, zoals Wolbert en MH-Peize, die overigens ook een voormalige oranje/witte RP 911 targa in de aanbieding hebben en die ze ook op het circuit gebruikten. n.b. rij je op een circuit krijg je nog de ome Koos S. achter je aan !!!

Na al dit genieten weer redelijk rustig terug gereden, want ome Koos wist ook dat er wat te doen was op het TT-circuit , dat weet hij al jaren.

Als de plannen doorgaan kunnen we volgend weer genieten op het circuit in het land van Bartje, duidelijk dat daar leukere dingen te doen zijn dan bruun'n boon'n eten.

John P.